Search Marketing Solutions
Image default
Online marketing

Hoe geld verdienen met Webhosting Affiliate Programma’s

De meeste hosting affiliate programma’s bieden grote commissies, variërend van $ 50 tot $ 200 tot voor individuen die nieuwe verkopen verwerven. Het is belangrijk om te weten of deze commissie wordt gebaseerd op het aantal verkopen dat men levert (commissie per verkoop) of op een vaste commissie, omdat verschillende bedrijven een verschillend uitbetalingsbeleid hebben.

Steeds meer mensen willen een website

Wanneer een je over een goede website met de juiste informatie beschikt kan men gemakkelijk een goede commissie per maand verdienen. Zoals opgemerkt, zijn er veel mensen die een website willen bouwen, daarom zullen ze webhosting nodig hebben. Om voor een web hosting onderneming succesvol te zijn, is het van vitaal belang dat men deze mensen aantrekt om hen te overtuigen om items te kopen via jouw website.

Pas de juiste SEO toe

Het proces van het aantrekken van mensen die de webhosting dienst nodig hebben kan worden gedaan door het gebruik van een goede SEO (Search Engine Optimization), het bevorderen van via sociale netwerken, en door het fatsoenlijk gebruik van coupons.

Een voorbeeld: Bluehost Affiliate Programma’s

Bluehost staat bekend als de meest betrouwbare en beste webhostingdienst die bloggers kunnen gebruiken. Het wordt gebruikt door massa’s bloggers over de hele wereld als gevolg van het feit dat de beste functies omvatten betrouwbare snelheid en veiligheid tegen de redelijke prijs van $ 3,95 per maand.

Bloggers met de dienst verdienen tot $65 per verwijzing. Het enige nadeel is dat men 60 dagen moet wachten om betaald te worden na elke succesvolle verkoop.

https://www.swx.be/affiliates/